Sandra Bonet afronta un llarg període de recuperació abans de tornar al trial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sandra Bonet ja compta els dies per tornar a pujar-se a la moto, després de l'accident que va patir ara fa un mes al Trial d´Encamp. La pilot de trial massanenca encara necessitarà força temps per dedicar-se a la seva passió, però ja ha deixat enrere la part més dura de la recuperació.

Des de fa algunes setmanes, les sessions de fisioteràpia s´han convertit en part de la rutina diària per a Sandra Bonet. La pilot de trial massanenca afronta un llarg període de recuperació després de l´accident que va patir ara fa gairebé un mes, mentre participava al Trial d´Encamp: "La roda del davant de la moto va sortir de traçada i vaig caure barranc avall. No vaig poder saltar cap al costat del camí. Vaig fer diversos tombs, em vaig quedar encaixada entre unes roques i em vaig aferrar a uns matolls. Va ser aparatós però finalment no és greu i tinc ganes de tornar-hi, amb més il·lusió", explica Bonet. 

Un accident força aparatós que es va saldar amb una fractura de peroné de la cama esquerra i un doble esquinç al genoll dret: "El que més em preocupa és el lligament, ja que triga més. però ja em marco objectius per al 2016, entre aquests el Campionat d’Andorra."


Tot i l´ensurt, Sandra ja compte els dies per tornar a pujar-se a la moto i gaudir de la seva gran passió, el trial: "El món en què estic hi ha un risc, com en qualsevol esport. Per això no per una caiguda  has de deixar l’esport si aquest realment t’agrada." 

D´aquí a poc més de dues setmanes li treuran el guix de la cama esquerra i començarà una nova etapa d´un camí encara llarg. L´horitzó de la tornada, però, serà una mica més a prop.

Informa: Joan López   Imatge: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.