La Sant Silvestre de Sant Julià torna al format prepandèmia, però manté el caràcter no competitiu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La cursa de Sant Silvestre de Sant Julià de Lòria torna al format habitual prepandèmia, amb la recuperació de les distàncies de les curses júnior i absoluta. La prova repetirà com l'any passat el caràcter lúdic i no hi haurà temps ni guanyadors.

La cita serà el 30 de desembre a partir de les deu de la nit les curses júnior i absoluta, que tindran tres mil metres, amb sortida i arribada a la plaça de la Germandat. La cursa Baby serà de 300 metres i s'iniciarà a les nou. Per celebrar el 30è aniversari hi haurà una xocolatada a l'arribada. 

El cònsol de la parròquia, Josep Majoral ha explicat que és el primer acte després que la parròquia formi part de la ciutat europea de l'esport. Per la seva banda, el cap de servei d'Activitats Esportives, Ramon Ibars, afirma que es conserva la part popular iniciada amb la pandèmia de la Covid-19. "Destaca per ser d'aquest caire popular, i que conservarem però traient la part més competitiva, volem que sigui una jornada festiva."

Informa: Redacció
Imatges: Arxiu

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.