Sanza es torna a citar amb la marató el proper 18 d'octubre a Amsterdam

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un dels esportistes més destacats del país, l´atleta Marcos Sanza, es prepara aquests dies per a la cita més important de la temporada. Després de baixar ara fa un any de les 2 hores i 17 minuts a la marató, el fondista del CAVA intentarà rebaixar aquest registre el proper 18 d´octubre al mateix escenari, Amsterdam.

A Marcos Sanza no li ha costat gens escollir l´escenari de la que serà la cinquena marató de la seva carrera esportiva. Després de ser novè i millor atleta europeu ara fa un any, amb una millor marca personal de 2 hores 16 minuts i 59 segons, no podia ser cap altre lloc que Amsterdam. Una cita que ja té data, el proper 18 d´octubre.

El fondista nascut fa 38 anys a Aranda de Duero treballa aquests dies en dues sessions diàries a l´Estadi Comunal i uns 130 quilòmetres per setmana. Una càrrega de treball que encara s´anirà incrementant fins a reduir el volum de quilòmetres quan quedin tres setmanes per a la cursa. A més de la resistència, també cal treballar la velocitat. L´objectiu és mantenir una mitjana per sota de tres minuts i catorze segons per quilòmetre.

Sanza sap molt bé que en una cursa de 42 quilòmetres i 195 metres, com la marató, l´aspecte psicològic és tan o més important que el físic.

Li queden dos mesos per davant per acabar d´afinar la posada a punt i confirmar que continua vivint el moment més dolç com a atleta.

Informa: Joan López Imatges: Jordi Seabra

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.