Sarabia i alguns suplents culpables de la desfeta a Astorga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Eder Sarabia ha assenyalat als suplents després de perdre de manera estrepitosa contra un equip de Tercera RFEF. Ara ja es preparen a la Corunya pel partir de diumenge contra el Racing de Ferrol.

La derrota al camp de l'Astorga és de les que fan mal. Fins i tot a un equip que venia d'oferir la seva millor versió. És cert que l'onze del Lleó poc va tenir a veure amb el del partit contra el Llevant. Sarabia s'autoinculpa, no han de pagar justos per pecadors i no vol trencar la dinàmica positiva de l'equip. Els suplents estan assenyalats, alguns van perdre l'oportunitat.

"Soc el primer responsable, no vaig saber enfocar bé el partit. És important que els jugadors que no estigui jugant sàpiguen quin és el seu rol en qualsevol partit".
Eder Sarabia, entrenador del FC Andorra

No hi ha llista negra, de moment no es pensa en moviments al mercat d'hivern"Cada jugador que no doni el nivell és un fracàs meu, les possibilitats estan a les seves mans. De moment, no hem pensat en res", ha assegurat Sarabia.

Cristobal Parralo no vol donar pistes contra l'Andorra

La consigna és clara, oblidar la derrota i centrar-se en el duel de diumenge contra el Racing de Ferrol, equip revelació de la temporada, ara mateix amb quatre punts més que l'Andorra. El seu entrenador Cristobal Parralo no vol donar pistes del joc que proposarà davant els tricolors. I espera que el camp "estigui bé", tot i les darreres pluges que hi ha hagut a Galícia.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges cedides: FC Andorra  

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.