Scotty Jordan tem que la federació l'aparti a causa de la lesió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'esquiador d'estil lliure Scotty Jordan tem que se l'aparti de la federació després que la setmana passada se li diagnostiqués una ulceració al menisc del genoll dret. L'andorrà, de 22 anys, estarà quatre mesos de baixa.

En els entrenaments de fa dues setmanes als Alps alguna cosa no anava bé. Un cop a Andorra es va confirmar. Jordan pateix una ulceració al genoll dret, un cop més haurà de passar la temporada en blanc i no precisament per la neu que trepitjarà. L'esquiador assegura que "si físicament no estàs bé, es generen pors, no vas segur i al nivell que està ara el freestyle no pots anar amb por perquè després hi ha conseqüències".

La federació ja havia alertat Jordan que aquesta dinàmica continuada de lesions no podia continuar. Ara l´esquiador espera poder tenir continuïtat a la FAE. "Mlagrat totes les lesios, penso que puc estar al nivell, al top 30, que són els objectius per poder entrar a les Olimpíades. Espero que continuin confiant en mi", ha manifestat.

Malgrat l´ampli currículum de lesions, Scotty Jordan només té 22 anys i continua carregat d´il·lusió. Jordan s´operarà el 12 de gener a Barcelona i estarà quatre mesos de baixa.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Sergi Pla

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.