Se suspèn el rugbi, l'ECOA Skimo Race i la prova de les GSeries pel temporal de fred

El temporal de fred i neu també està tenint incidència en algunes cites esportives. El VPC Andorra Rugbi XV ha comunicat la suspensió del partit que l'havia d´enfrontar diumenge al Sainte Foy. Per aquest dissabte s´han suspès l´ECOA Skimo Race d´esquí de muntanya a Arcalís i la primera prova de les GSeries, al circuit d´Andorra-Pas de la Casa.

Les precipitacions de neu i les ratxes de vent de 90 quilòmetres per hora, que segons les previsions aniran en augment durant les properes hores, han fet que l'Automòbil Club d´Andorra hagi decidit la suspensió per la seguretat de participants, organitzadors i espectadors. El calendari es modifica i les proves tindran lloc els dies 28 de gener, 4, 18 i 25 de febrer, i el 4 de març. Durant les darreres hores s´havien confirmat entre els participants els pilots de ral·lis Dani Sordo i Xevi Pons.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.