La segona unitat del VPC reclama protagonisme

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sense els internacionals, que jugaven amb la selecció a Dinamarca, el VPC ha arrencat la lliga amb una victòria contundent contra el Cornellà. Entre els més destacats, l'argentí Ramiro Gandini, que va completar una gran actuació en l'estrena amb el quinze andorrà. També van tenir protagonisme les incorporacions procedents de l'equip júnior, com Nico Ruiz. 

Al rugbi, el col·lectiu sempre està per sobre de les individualitats, però tots els jugadors que van defensar el VPC contra el Cornellà van demostrar que tenen lloc al primer equip. Per a Ramiro Gandini es tractava del primer partit amb el VPC i el mig d'obertura argentí va agafar galons en anotar dos assajos, sis transformacions i dos cops de càstig. "Seguint el sistema de joc que planteja l'entrenador, ens va anar molt bé el partit. Crec que a la primera part vam estar fluixos. En el segon, com a equip i individualment, ens vam sentir molt millor", ha explicat. 

Els joves procedents del júnior també es van reivindicar. Nico Ruiz va jugar a la tercera línia amb el sis a l'esquena i va demostrar que es pot adaptar molt aviat al canvi de categoria.:"Comparat al sènior, l'impacte és més dur, la pilota es mou més ràpidament i el joc és molt més dinàmic. Al principi costa una mica, però de mica en mica m'adapto i cada cop millor."

El pròxim compromís arribarà dissabte a les sis de la tarda al camp del Gòtics, sobre el paper, el rival més complicat d'aquesta fase prèvia. Ramiro, Nico i la resta de jugadors que van tenir minuts diumenge passat volen continuar sent protagonistes. 

Informa - imatges: Joan López 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.