La seguretat present al Campionat del Món de BTT

Una part molt important en l'organització d'un Campionat del Món és el dispositiu de seguretat i sanitari. Aquest matí hem estat en una de les reunions del centre de coordinació, al pla de la Caubella.

Entre els cossos especials, com ara policia, agents de Circulació, Creu Roja i bombers hi treballen de 120 a 140 efectius, segons les necessitats. Com a novetat, enguany s'ha incorporat el servei Meteorològic Nacional, per preveure possibles afectacions, i l'ús de drons per part de la policia. De cara al cap de setmana bona part dels esforços se centraran en la prova de descens, amb l'arribada a Fontanals.

"La zona de Fontanals és especialment crítica, sobretot pels temes que són d'interès per a nosaltres com els temes d'evacuació. Es pot acumular molta gent a la zona d'arribada pel sector de descens, però després marxen tots després de que l'últim corredor arribi a la zona de meta. Estem fent diferents accions, de fet avui hi ha reunions específiques de mobilitat per intentar organitzar-ho el millor possible"

Cristian Pons, director de protecció civil

Informa: Joan López
Imatges: Sergi Linares

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.