La Selecció de Futbol Platja debuta demà contra Hogria al Preeuropeu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Selecció de Futbol Platja ja és a Hongria, on demà començarà la seva participació en el Preeuropeu. L'equip d'Oriol Anglora debutarà contra el país amfitrió, i per davant tindrà encara els duels contra la República Txeca i Anglaterra.

La selecció ja fa setmanes que s'entrena pensant en el debut de demà en el Preeuropeu. Andorra ja és a Hongria, on tindrà tres partits per davant per mirar d'aconseguir la seva segona victòria dintre del futbol platja internacional. El calendari de la tricolor en aquest campionat no serà senzill. Els d'Oriol Anglora debutaran demà a les quatre de la tarda contra Hongria, la selecció amfitriona. Dissabte, l'equip nacional s'enfrontarà a la República Txeca a un quart de sis, mentre que diumenge, tancarà la fase a un quart de quatre jugant davant Anglaterra.

Per fer front a aquestes seleccions, Oriol Anglora s'ha emportat Ferran Pol i Hugo Do Paço com a porters. Ayala i Juli Fernández seran els defenses. Al mig del camp hi haurà Víctor Rodríguez, Quim Salvat, Ludo i Miguel Blázquez, mentre que la davantera estarà ocupada per Chus Rubio i Dani Mejías. Es tracta d'un equip experimentat que no renuncia a donar la campanada en una fase del Preeuropeu que es jugarà a Siofok.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.