La selecció femenina, a punt per al debut a la lliga de les Nacions 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció femenina de futbol viatja a Moldàvia per disputar divendres el primer partit a la lliga de les Nacions. Les tricolors afronten amb il·lusió i motivació una fita històrica, que veuen com una gran oportunitat per continuar progressant. 

L'últim entrenament a la Massana ha servit per reunir les jugadores convocades per José Antonio Martín i treballar l'aspecte tàctic. Aquesta setmana arriba l'esperat debut a la lliga de les Nacions i la motivació és màxima. 

José Antonio Martín, seleccionador, assegura que desitjaven des de feia temps poder debutar una competició d'aquesta magnitud."

Morató lidera un grup molt jove, que cada vegada compta amb més futbolistes que juguen a fora. Els bons resultats en els darrers partits amistosos confirmen el progrés de la selecció.

Andorra obrirà el torneig divendres a les cinc de la tarda a Moldàvia i debutarà a l'Estadi Nacional dimarts, a partir de les set, contra Letònia. 

Informa: Joan López
Imatges: Nil Forcada 

 

 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.