La selecció sub-16 cau contra Malta en el segon partit de l'Europeu

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cop dur. Andorra ha perdut aquesta tarda 46 a 50 contra Malta en el segon partit de l'Europeu C sub-16 de bàsquet. Les jugadores andorranes s'han complicat el partit amb un tercer quart nefast. Demà es jugaran l'accés a semifinals amb Gal·les.

Andorra ha sortit endollada al partit. Aquesta cistella de Berta París situava un avantatge 19 a 12. Al descans s'ha arribat deu punts amunt, 26 a 16. El partit semblava coll avall, però tot s'ha trencat a l'inici del tercer quart. Andorra era incapaç d'anotar. Han hagut de passar 7 minuts del tercer parcial per veure una cistella andorrana. Una reacció en els dos darrers minuts ha permès acabar el parcial al davant 33 a 27. En el darrer quart un parcial de 1 a 12 ha deixat la victòria en safata a les jugadores de Malta. Gràcies a l'empenta de Mireia Magrinyà i Bueno, Andorra s'ha posat a dos punts a 12 segons del final. Les jugadores de Malta han sabut gestionar millor els nervis i s'han emportat la victòria, 46 a 50.Andorra s'enfrontarà demà a dos quarts de quatre de la tarda amb Gal·les, segona classificada de l'altre grup. L'equip vencedor jugarà les semifinals.Informa: Cesc Sanjuan