La selecció sub-19 d'hoquei patins perd la final dels World Skate Games davant Alemanya (8-3)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció sub-19 perd la final dels World Skate Games davant una Alemanya dominadora. Tot i això, el gran paper de l'equip ha servit per pujar de categoria.

La selecció sub-19 d'hoquei patins es queda a les portes del títol intercontinental dels World Skate Games que s'han celebrat a Novara després de caure davant Alemanya per 8 a 3 en la final. Els homes de Manel Rubio han començat dominant el partit i el marcador gràcies a un gol de Guillem López als 10 minuts.

Un temps mort dels alemanys just després de la primera diana ha servit per canviar la dinàmica del partit i atacar reiteradament la porteria de Ferran Torrebadella. Tot i les aturades del porter, han aconseguit empatar el partit.

Amb el primer gol, els alemanys han augmentat la intensitat i jugant a plaer han marcat quatre gols en menys de cinc minuts per enviar el partit 5 a 1 a la mitja part.

A la represa, els andorrans han sortit millor, retallant distàncies en tan sols un minut de joc, però la resposta ha estat ràpida, tornant a ficar els 4 de gols de diferència.

Al tram final, els alemanys han sentenciat el partit, demostrant la seva superioritat i col·locant el 8 a 3 definitiu.

Tot i això els andorrans han completat un gran campionat, amb una excel·lent fase de grups que els ha permès fer-se un lloc a la final i l'ascens al Grup Mundial.

Informa: Héctor Aza