La selecció es treu l'espineta davant San Marino (2-0)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra ha completat una gran primera meitat amb els gols de Berto Rosas i Marc Pujol. La victòria en l'amistós permet trencar una ratxa de més de dos anys sense guanyar.

No era només un amistós. La selecció de futbol ha sortit aquest diumenge al Nacional amb ganes de trencar una ratxa de més de dos anys sense guanyar i s'ha notat des del xiulet inicial davant San Marino.

Koldo Álvarez de Eulate ha canviat el sistema respecte dels darrers compromisos de la lliga de les Nacions i donant més protagonisme a homes ofensius donant entrada a Marc Pujol i 'Cucu'.

El partit ha estat força obert amb Andorra sent vertical en atac buscant la porteria i San Marino intentant tenir més el control de la pilota. L'alegria no ha trigat a arribar i al minut 9 una pilota a l'espai de Max Llovera l'ha aprofitat Berto Rosas per convertir en el primer de la tarda, 1 a 0.

Al minut 21, 'Cucu' ha tingut el segon en una acció sol davant del porter després d'una passada de Marc Pujol. El seu xut ha sortit molt centrat i ras i l'ha parat Colombo.

La mala notícia ha estat la lesió de Berto al minut 29. El jugador s'ha retirat per donar entrada a Izan Fernández.

Al minut 38, Marc Pujol ha fet el segon en una jugada trenada per banda esquerra de Joan Cervós que li ha servit al migcampista perquè fes el gol amb un xut encreuat a l'escaire. Tres minuts més tard, Max Llovera ha perdonat el tercer en una acció completament sol dins de l'àrea en una pilota aturada. Al descans, 2 a 0.

A la represa, Andorra ha baixat pistonada i ha intentat que passessin coses poques. L'acció més destacada ha arribat al 74 quan San Marino ha estat a punt de protagonitzar un autogol còmic amb un refús a porteria pròpia que el porter no ha aconseguit a controlar i la pilota s'ha estavellat al pal.

Al final, 2 a 0, i Andorra trenca la ratxa de 20 partits consecutius sense conèixer la victòria i ja prepara els darrers compromisos de la lliga de les Nacions davant Moldàvia a casa l'16 de novembre.