S'esgoten les opcions per "Purito"

Joaquim Rodríguez no ha pogut retallar temps a Vicenzo Nibali a l'etapa d'avui de la Vuelta. El Purito i l'italià han arribat junts a meta, amb Alejandro Valverde, Chris Horner i Domenico Pozzovivo, els cinc primers classificats a la general. Ha estat en una etapa que ha arribat a Peyragudes després de recórrer 224 quilometres des d'Andorra la Vella.

La Vuelta ha sortit aquest matí des de l'avinguda Tarragona. Els corredors han fet front a la quinzena etapa, la reina, on han hagut de recórrer més de 220 quilòmetres fins a Peyragudes, a França.

La ronda ha hagut de completar quatre ports de muntanya, entre els quals hi havia el del Cantó i el de la Bonaigua. Abans que els ciclistes comencessin a pedalar, però, hi ha hagut el moment per a les autoritats. El ministre de Turisme, Francesc Camp, acompanyat pel secretari d'Estat d'Esports, Jordi Cerqueda, han tallat la cinta que representativament donava per inaugurada la quinzena etapa. Tots dos, a més, han pogut conversar una breu estona amb el resident a Andorra i encara candidat a aconseguir el mallot vermell a Madrid, Joaquim Rodríguez.

El "Purito" ha estat dels primers ha rodar per l'avinguda Tarragona.  Això sí, tots els ciclistes, han quedat escortats per innombrables motoristes de la guàrdia civil. Abans de tot això, però, els aficionats que s'han apropat a la sortida han pogut gaudir del Village instal·lat al Parc Central, on, enmig de les veles dels patrocinadors han pogut esmorzar de valent però sobretot protegir-se de la pluja.

Ara ja només queden sis etapes perquè el "Purito" Rodríguez retalli els gairebé 3 minuts de desavantatge que té respecte de Vicenzo Nibali.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.