Set joves i un destí al Mundial d´Skyrunning

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Andorra acull aquest cap de setmana la segona edició del Mundial juvenil d'Skyrunning. Set representants de la Federació Andorrana prendran part a la cita, que arrenca demà amb la cursa vertical i acabarà diumenge amb l'skyrace.

Són sis nois i una noia i tenen entre 16 i 19 anys. Representaran Andorra en el segon Mundial juvenil d´Skyrunning i estan més motivats que mai per fer un bon paper a casa.

Arinsal serà l´epicentre del campionat, amb participants de 15 països repartits en tres franges d´edat. Demà es correrà l´explosiva cursa vertical, amb 3 quilòmetres i mig de recorregut i mil metres de desnivell fins a l´Alt de la Capa, i diumenge l´Skyrace, amb 15 quilòmetres, 3 cims, i 1.415 metres de desnivell.

La cursa de diumenge coincidirà amb l´Skyrace Comapedrosa, de la Copa del Món, i l´Skyrace Arinsal, en un cap de setmana en què Andorra serà més que mai capital de les curses de muntanya.


Informa: Joan López
Imatge: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.