Una setantena d'infants al primer campus del MoraBanc 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Una setantena d'infants, entre 9 i 16 anys, participen en la primera edició de les estades que ha organitzat el MoraBanc Andorra.

Al principi ha costat una mica trencar el gel, però quan s'ha aixecat la primera mà Rafa Luz no ha deixat de contestar preguntes de tota mena. Per als participants al campus del MoraBanc, la visita del brasiler ha estat la millor manera d'obrir una nova jornada al Complex d'Encamp. 

El director del campus del MoraBanc, David Eudal, constata que "és bonic" que els infants puguin veure "a jugadors professionals si tenim la sort de tenir-los a casa què millor que puguin veure que són persones com ells". I afegeix que els ajuda molt saber que ells també "han passat per aquests campus i que han treballat molt per ser professionals".

Aquesta és la primera edició de les estades organitzades pel club, amb la majoria de participants dels equips de la base, però també alguns de forans. Eudal considera que han cobert una necessitat que hi havia. "Tenim molts pares i molts nens que tenien la necessitat de fer bàsquet a les vacances escolars i coneixíem a molts nens que marxaven a fer campus fora".

Així doncs, d'una banda, opina que "és molt interessant que vegin altres formes de treballar" i de l'altra, també creu que "és molt interessant que tinguin l'oferta aquí a Andorra".

Després de dues setmanes al complex encampadà, el tercer i últim torn de les estades es traslladarà al Pas de la Casa. 

Informa: Joan López

Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.