La Seu d'Urgell inaugura la Fira de Sant Ermengol

La Seu d'Urgell ha donat el tret de sortida, aquest dissabte al matí, a la tradicional Fira de Sant Ermengol. L'encarregat d'inaugurar el certamen ha estat, enguany, l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, que ha mostrat la seva "admiració" per la fira i, molt especialment, per la importància que hi té el formatge. 

El seu homòleg urgellenc, Albert Batalla, ha remarcat, de fet, que l'objectiu de l'ajuntament és treballar per convertir la Seu en "la capital catalana del formatge" i que, "igual que tothom associa els calçots a Valls, volem que quan la gent senti la paraula formatge ho associï a la Seu, a l'Alt Urgell i al Pirineu".

Pel que fa als artesans, enguany la fira ha acollit un total de 43 formatgers. D'aquests, 42 són del Pirineu, des del País Basc fins a Catalunya, mentre que el formatge convidat en aquesta edició ha estat el 'Waister di Rela Riccardo', de l'Altiplano di Asiago, a Verona, Itàlia.

Informa / Imatge: Agències

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.