Shawn Jones: "Cada vegada estem més forts"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra prepara la visita a una de les pistes més complicades d'Europa. Els andorrans viatjaran demà fins a la capital d'Espanya, on diumenge jugaran contra el Reial Madrid. L'equip arriba en bon moment, però els blancs són un dels equips més forts, no només de la lliga, sinó també de tot el continent.

Després de la victòria in extremis davant Estudiantes, el MoraBanc Andorra jugarà davant un altre equip madrileny. Ara, però, és un dels més potents de la lliga, el Reial Madrid. El vestidor és conscient de la dificultat d'esgarrapar alguna cosa del Palacio de los Deportes, però no obstant això, els andorrans saben que hi arriben en bon moment. "El nivell de l´equip és bo. Estem treballant amb progressió. Cada vegada estem més forts. En la meva opinió, estem millorant", afirma Shawn Jones.

La cita pot coincidir amb la tornada d'un dels millors jugadors del continent per part de l'equip blanc, Rudy Fernández, que s'ha perdut els darrers mesos de competició per lesió.

La expedició andorrana marxarà demà a Madrid, on jugarà diumenge a dos quarts d'una del migdia.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.