Solana admet l'interès del CAI, però assegura que Trias no es mourà

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ahir avançàvem l'interès del CAI Saragossa, de la lliga Endesa ACB, per incorporar el jugador del River Andorra MoraBanc Jordi Trias. Aquest migdia, el director general del club, Francesc Solana, ha reconegut que el club aragonès ha demanat pel jugador, però ha deixat clar que Trias no es mourà fins que s'acabi la temporada.
La bona temporada de Jordi Trias amb el River Andorra MoraBanc no passa desapercebuda per als equips de la lliga Endesa ACB, la categoria en què l'aler pivot gironí havia militat fins a aquesta campanya. Ahir transcendia l'interès mostrat pel CAI Saragossa per reforçar-se amb l'aler pivot gironí amb vista als play-off. El Bàsquet Club Andorra, però, ha deixat clar que mantindrà el jugador franquícia, com a mínim, fins a final de temporada.“En Jordi no en sap res, és una situació de club a club. Nosaltres no ens em negat a res. Estem predisposats a, si a totes les parts els interessa, fer-ho efectiu. Això sí, quan s'acabi la temporada”, diu Francesc Solana, director general del BC Andorra.L'interès per Trias ha coincidit amb l'ensopegada del cap de setmana a Barcelona, que va posar fi a la ratxa d'onze victòries consecutives a la lliga i que ha endarrerit les opcions d'ascens directe. Avui, però, ja toca mirar cap endavant. Queden tres jornades i les dues properes opcions seran a casa. “Tenim dos partits a casa en què no podem fallar. Són de màxim interès i esperem una resposta de la nostra gent i que tothom sàpiga que ens juguem pujar a l'ACB a casa”.El més positiu del matí ha estat veure l'austríac Thomas Schreiner compartint sessió de tir amb els companys, després de dos mesos lesionat. Aquesta setmana el base austríac es visitarà a Barcelona per saber si també pot compartir a la pista la celebració de l'ascens.Informa: Joan López
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.