Solana creu que el MoraBanc ha de guanyar en solidesa i coneixement de la categoria

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Solidesa i coneixement de la la lliga. Aquests són els dos aspectes en què ha de millorar el MoraBanc, segons el director general del club, Francesc Solana. Amb vista a la tornada de la lliga Catalana d'aquest dijous contra el Força Lleida, estan descartats els tres jugadors tocats: Rafa LuzJuan Rubio i Tobias Borg

Quan queden tot just 10 dies per al tret de sortida a la LEB Or, al MoraBanc són conscients que encara hi ha força marge de millora per arribar-hi en el millor estat possible. La pretemporada ha servit per anar conjuntant una plantilla amb 11 cares noves i també per treure bona nota de les mancances de l'equip. 

El director general del MoraBanc Andorra, Francesc Solana, ha destacat els diversos aspectes que necessiten per afrontar aquest principi de la lliga amb plenes garanties. "Solidesa i coneixement de la lliga, dels arbitratges, dels camps on anirem a jugar".

El partit contra el Lleida al Barris Nord assegura que serà una prova de foc. "Ens servirà per veure un camp que ens trobarem molt aquesta temporada, que estreny molt i un equip que juga contra el MoraBanc Andorra i que està motivat al màxim".

El treball de les últimes setmanes s'ha vist afectat pels problemes físics d'alguns jugadors. Des del club s'està molt pendent de com evolucionen. Solana creu que Tobias Borg arribarà "en perfectes condicions" per al debut a LEB Or. No les té totes amb Juan Rubio. "És amb el que tenim més dubtes perquè estem esperant resultats".

Aixecar el trofeu de campió de la Lliga Catalana LEB Or en el darrer partit de la pretemporada tindria un valor afegit. 

Per guanyar confiança l'equip haurà de superar de més de dos punts l'ICG Força Lleida al pavelló Barris Nord, sense Luz, Rubio ni Borg

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.