Sophie Dusautoir demostra a Piancavallo que encara està en forma

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sophie Dusautoir ha firmat el millor resultat de la delegació andorrana al Campionat del Món d´esquí de muntanya de Piancavallo, amb una setena posició a la cursa vertical. David Albós ha estat el millor en categoria masculina, amb el 33è lloc.

Sophie Dusautoir ha demostrat una vegada més que manté un estat de forma excepcional tot i la retirada de l´alta competició. A la cursa vertical del Mundial ha estat setena, a dos minuts i set segons de la vencedora, que ha estat l´austríaca Andrea Mayr. Maria Fargues no s´ha trobat en bones condicions, però ha acabat en una meritòria 18a plaça, a 4 minuts de la vencedora.

En categoria masculina el millor andorrà ha estat David Albós, que ha acabat 33è, mentre que Jordi Solé ha estat 40è i Joan Albós ha acusat l´esforç de les darreres curses i finalment ha abandonat per reservar-se per demà. El petit dels Albós s'ha quedat a tres minuts i mig de Kilian Jornet, que s´ha proclamat campió del món de la modalitat per cinquena vegada.

En júniors Sergi Casabella ha estat el més ràpid dels tricolors amb la divuitena plaça i, en cadets, Andrea Sinfreu ha ocupat el cinquè lloc i Marcel Prat ha estat 16è. La participació al Campionat del món finalitza demà amb la disputa de la prova de relleus, on Andorra participarà amb dos equips.

Informa: Joan López
Imatges cedides ISMF

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.