Sortejats els partits del Campionat d'Espanya de clubs de bàsquet de categoria cadet

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest matí s´ha fet a l´ajuntament de la Seu d´Urgell el sorteig del Campionat d´Espanya de clubs de bàsquet de categoria cadet, que organitzaran conjuntament la capital alturgellenca i Andorra. Durant una setmana, del 24 al 30 de maig, 32 equips disputaran un total de 66 partits.

Els equips més forts, com Barça, Madrid, Joventut, Estudiantes i Unicaja han estat escollits caps de sèrie i no es trobaran fins que avancin les eliminatòries. El Sedis de la Seu i el Bàsquet Club Andorra facilitaran l´ús de les respectives instal·lacions i personal. El campionat suposarà unes 12.000 pernoctacions en hotels d´Andorra i l´Alt Urgell i serà un bon aparador per donar a conèixer les dues seus com a destinacions esportives.

Gorka Aixàs, President BC MoraBanc Andorra: “Forma part d'aquest any fantàstic de poder estar en la màxima categoria del bàsquet espanyol i poder organitzar un eseveniment de màxim nivell. Un pas endavant pel que fa al nostre creixement i tant de bo en puguem organitzar més i fer-ho conjuntament amb la Seu".

Albert Batalla, Alcalde de la Seu d'Urgell: “Estem parlant de cadets però estem parlant dels millors clubs de l'Estat. Coneixen les nostres instal•lacions, els nostres hotels, el perfil de ciutat que plantgem. És una ciutat molt còmoda per a realitzar estatges fora de temporada.”

Informa/ Imatge: XTVL

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.