Stefi Troguet corona l'Alpamayo

"Un somni fet realitat!". Així s'ha expressat Stefi Troguet a les xarxes socials, després de coronar el cim de l'Alpamayo. Amb una altitud de 5.947 metres i ubicada a la Cordillera Blanca, als Andes occidentals del nord del Perú, destaca per la forma piramidal i està considerada com una de les muntanyes més boniques del món.

Després d'alguns dies d'aclimatació a la vall d'Ishinca i d'arribar a dormir a més de 5.000 metres, l'alpinista encampadana i el seu company, Ferran Pérez, van haver de descendir fins a Huaraz per culpa d'una grip amb febre. Una vegada recuperats, van completar els 26 quilòmetres de trekking i van pujar directes des del camp base fins al camp alt. Van atacar el cim de l'Alpamayo per la 'ruta Ferrari'. Amb les bones sensacions després d'haver aconseguit la fita, Troguet es quedarà alguns dies més al Perú i no descarta fer algun altre cim de la Cordillera Blanca.



Informa: Joan López
Imatges cedides per Stefi Troguet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.