La sub-19 d'hoquei patins prepara el mundial d'itàlia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La selecció sub-19 de hoquei patins continua la preparació per als World Skate Games a Itàlia. La competició es disputarà a Novara, on del 8 al 14 de setembre, el combinat nacional competirà a la Intercontinental Cup.

La setmana passada, la selecció sub-19 d'hoquei patins va començar la preparació per al mundial B júnior. S'enfrontarà al grup D amb Mèxic, Índia, Angola, Xina Taipei i Nova Zelanda.

Andorra mai s'ha enfrontat amb cap d'aquests països en la categoria, però el tècnic Manel Rubio assegura que no hi haurà rival fàcil.

"Al final és un mundial, no hi haurà rival fàcil ni petit, està pujant el nivell a tots els continents."

Manel Rubio, tècnic selecció sub-19

L'equip que Rubio té a disposició és molt jove. De fet, només dos dels jugadors són d'últim any. El seleccionador té l'ambició de jugar per l'ascens, però no oblida que encara es troben en període de formació.

"El més important és continuar formant els jugadors, en principi la idea és lluitar per les posicions de dalt i poder aconseguir l'ascens."

Manel Rubio, tècnic selecció sub-19

La tricolor viatjarà el 6 de setembre a Itàlia, el 7 farà la prova de pista i debutarà el dia 8, a les 15?h, contra Nova Zelanda.

Informa: Liam Pallarés

Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.