La sub-21 arriba justa contra Dinamarca

Les dues seleccions més representatives del futbol andorrà són camí del proper partit. L'absoluta juga demà contra Turquia, mentre que la sub-21 ha marxat avui en direcció a Dinamarca. Els de Justo Ruiz viatgen amb la moral alta després d'empatar amb Estonia. D'això, però, ja fa molts dies. Ara, amb l'estiu pel mig l'equip arriba més just de forces.

La selecció de futbol sub-21 s'entrenava ahir per darrera vegada a Andorra abans de marxar aquest matí en direcció a Aalborg, on demà jugarà contra Dinamarca un altre partit de classificació per a l'Europeu.

L'equip, amb Justo Ruiz al capdavant, s'ha preparat tot l'estiu per al duel de demà, però no sempre en les millors condicions. Ruiz ha dit que encaren la temporada "amb molta il.lusió després de l'empat contra Estònia però la pretemporada no ha estat del tot bona perque als jugadors els falta seriositat en aquest aspecte". I és que pel que fa als efectius ha estat un estiu complicat.

Sobre aquest tema Justo Ruiz pensa que "al final és el jugador el que ha de demostar compromís". Sigui com sigui, demà, a dos quarts de set de la tarda els 11 jugadors que saltin a l'Aalborg Stadion hi posaran el millor per aconseguir puntuar per segon partit consecutiu.

Informa: Xavi Bonet     Imatge: Sergi Pla

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.