La sub-21 buscarà ser competitiva davant Croàcia

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

No deixem la selecció, però en aquest cas la sub-21 perquè es prepara per als darrers dos compromisos del Preeuropeu contra Croàcia i Portugal. Eloy Casals ha tingut dificultats per confeccionar la llista contra els croats.

"Tenim tres sancionats, algun lesionat i jugadors que van amb l'absoluta. Al final hem fet una llista de 19 i creiem que és competitiva per al partit de Croàcia."

Eloy Casals, entrenador de la selecció sub-21

Els croats necessiten guanyar per arribar amb opcions de classificar-se a l'última jornada. Destaquen per combinar el joc directe i l'associatiu, per això els tricolors hauran de mostrar-se molt sòlids al darrere.

La selecció ha posat rumb aquest matí de dimecres cap a Croàcia, on divendres s'enfrontaran a les sis de la tarda als croats a Koprivnica. La cirereta del pastís arribarà dimarts vinent quan tanquin la fase davant Portugal a casa.

Informa: Joel Romero

Imatges: Kevin Ribeiro

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.