La temporada d'Irineu Esteve el consolida en l'esquí de fons internacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació d'Esquí ha fet avui balanç de la temporada de les seccions de freestyle i d'esquí de fons. Hi han estat presents el director tècnic, Carles Visa, i també Joan Erola, entrenador d'Ireneu Esteve.

 En el seu cas, s'han destacat els excel·lents resultats obtinguts en les proves importants en les quals ha competit, tot i no estar encara en edat sènior. Per a Esteve ha estat una temporada que l'ha consolidat en l'esquí de fons internacional. Per al freestyle, s'han lamentat les nombroses lesions. En totes dues seccions s'ha parlat també de futur.

Carles Visa, Director tècnic Federació d'Esquí: “El que penso que ens agradaria fer una temporada sencera amb freestyle. Que d'una vegada per totes aquests corredors tinguin més sort i puguin finalitzar una temporada per poder fer valoracions.” 

Joan Erola, Entrenador Ireneu Esteve: “ L'objectiu prinicpal é sbaixar en el rànquing general de la temporada i l'objectiu específic serà el Mundial Júnior en el que intentarem tot i que serà complicat superar els objectius de l'any passat".

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.