"Per tenir un jugador amb gol necessitem 50 milions d'euros"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'entrenador del Futbol Club Andorra, Eder Sarabia, es va mostrar molt crític amb els seus davanters després que l'equip no hagi vist porteria en 7 dels 15 partits que ha jugat. Com que els equips modifiquen el seu dibuix per fer la vida impossible a l'Andorra, el tècnic basc reclama més determinació en punta per aconseguir obrir els partits. Amb la derrota de diumenge, queden tres punts per sobre el descens.

Tot i que l'Andorra està oferint un bon joc, els gols no arriben. Aquest diumenge els tricolors van perdre els partits a les àrees i, com és habitual, Sarabia no es va mossegar la llengua en trobar culpables. La principal diana va anar per Aurélien Scheidler. "Si Aure marca la primera, el partit és un altre. És una ocasió facilíssima". Considera que podria haver fet alguna cosa més. "Hem de tenir més ganes de fer gol. Aquestes són les accions determinants perquè si tu marques gol en aquell minut amb aquella ocasió tan clara el partit pot ser un altre."

Amb tot, Sarabia aposta clarament pel davanter francès. Lluny queden els elogis incondicionals a la figura de Manu Nieto quan encara no havia arribat Scheidler.

 "Per tenir un jugador amb gol necessitem 50 o 60 milions d'euros, i això crec que no ho tenim. És la realitat. No hi ha cap jugador en aquesta categoria que t'asseguri gols."

Eder Sarabia, entrenador del FC Andorra

No s'entén que l'equip dominés com va dominar la segona meitat, trepitjant àrea rival, i que les ocasions més clares fossin per al Racing de Ferrol. Tot i les crítiques, el tècnic basc confia que amb el seu joc segur que arribaran les ocasions. "Els nostres davanters faran gols segur perquè generem molt. És veritat que l'Aurélien ha tingut als darrers partits ocasions perquè generem. Continuar insistint, que tinguin aquesta fam".

L'Eldenc, el rival a batre

Els gols hauran d'arribar aquest diumenge contra l'Eldenc. Si el Ferrol és l'equip revelació del campionat, l'Eldenc tres quarts del mateix. Com els gallecs, acaben de pujar a segona, però també hi han caigut drets. Aquest diumenge l'equip alacantí va sumar una nova victòria 2 a 0 contra el Burgos i són dotzens a la taula amb tres punts més que l'Andorra. 

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.