Tensió entre majoria i minoria pels terminis de les obres a l'estadi Comunal

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La polèmica de l'estadi Comunal ha tornat a arribar al comú d'Andorra la Vella.

La minoria ha criticat que les obres no hagin començat encara i posa en dubte que estiguin enllestides per als Jocs dels Petits Estats de l'any que ve.

"És responsabilitat del comú tirar endavant o no les obres. Els Jocs dels Petits Estats estan aquí i són el maig del 2025 i queda menys d'un any. Amb els terminis de licitació, contractació i adjudicació ja anem justos."

David Astrié, conseller de la minoria

El cònsol major creu, però que encara hi ha marge, tot i que ha tornat a demanar la col·laboració del Govern. En cas de que no tiri endavant, destaca que s'arribarà on es pugui i que la inversió amb l'estudi que han fet recentment "ens marca un estimatiu vora els 750.000 euros".

En aquest sentit, remarca que "si volem tenir un Estadi Comunal que sigui realment un estadi on es puguin celebrar aquests Petits Estats amb cara i ulls i que sigui un orgull de país jo crec que ens toca que tots invertim i tirem endavant aquest projecte".

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.