La tercera edició de l'Open AndBank es tanca sense rècords destacats

La piscina dels Serradells ha acollit la tercera edició de l'Open AndBank de natació, que ha comptat amb la participació de 14 clubs. Jornada que també forma part de la Lliga Catalana en les categories prebenjamí, benjamí i aleví. Pel que fa a nedadors locals, hi ha participat Patrick Pelegrina, que compta amb la mínima per participar en els Jocs dels Petits Estats a Malta.

La piscina dels Serradells ha acollit la tercera edició de l'Open AndBank de natació, que ha comptat amb la participació de 14 clubs.

La jornada també forma part de la Lliga Catalana en les categories prebenjamí, benjamí i aleví. Pel que fa als nedadors locals ha destacat la presència de Patrick Pelegrina. A falta de la convocatòria oficial el nadador compta amb la mínima per participar en els imminents Jocs dels Petits Estats, enguany, entre maig i juny a Malta.

Informa: Cesc Sanjuan-Joel Romero
Imatge: Ricard Tenza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.