Tir al plat i natació artística presents a Andorra 2025

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els Jocs dels Petits Estats d'Andorra 2025 comptaran amb el tir al plat i la natació artística. El Govern, el COA i Andbank han revalidat un conveni de col·laboració que es traduirà en 250.000 euros per a l'organització de l'esdeveniment.

En el cas del tir, es farà una inversió important d'entre 100.000 i 150.000 euros per adequar les instal·lacions situades a Pal.

Qui té més complicat ser als Jocs són els esports electrònics, sobretot en el vessant automobilístic. Des del comitè organitzador apunten que encara s'ha de definir bé com s'articularia. 

Encara falten dos anys, però es tracta d'un esdeveniment d'alta volada on s'espera comptar amb 600 voluntaris. A més, el Govern, el COA i Andbank han revalidat un conveni de col·laboració que suposarà una injecció econòmica de 250.000 euros

Informa: Joel Romero
Imatges: Pau Bonastre

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.