Toni Bou s'emporta la primera jornada de trial a Sant Julià

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sant Julià de Lòria ha acollit la segona cita del Mundial de TrialGP després de l'estrena al Japó. Un total de 73 pilots han participat a les 3 categories en una jornada amb gran presència de públic i poques sorpreses.

Toni Bou s'ha emportat la victòria en la primera de les curses del Mundial de TrialGP disputat a Sant Julià de Lòria. Amb 23 punts ha sumat el tercer triomf de la temporada després de la primera cita al Japó. Tot i haver sumat dos fiascos a les zones 6 i 11, el pilot ja dominava amb contundència sumant 12 punts a la primera volta. A la segona, ha mantingut el domini per sumar una nova victòria.

Al podi, l'han acompanyat el seu company Gabriel Marcelli i Jaime Busto. En la categoria Trial 2 ha guanyat l'espanyol Arnau Farré i a Trial 3 l'actual campió del món George Hemingway.

Les diferents zones de Sant Julià s'han omplert d'assistents per veure en acció alguns dels millors pilots del món i gaudir de l'espectacle del motor. La jornada continuarà demà amb la segona prova del cap de setmana i tancarà la segona prova del mundial.

Informa: Héctor Aza
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.