Toni Bou vol aixecar el 36è títol a casa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Demà dissabte, els millors pilots de trial del planeta mesuraran les seves forces a l'X-Trial d'Andorra la Vella. Aquest divendres, els vuit participants han tingut un contacte més proper amb els aficionats en un acte al centre de la capital; el més aclamat, Toni Bou. El resident podria aconseguir aquest cap de setmana el seu 18è títol sota cobert.

Força expectació aquesta tarda a la plaça de la Rotonda per rebre els vuit pilots participants al trial d'Andorra la Vella. Totes les mirades es centraven en Toni Bou.

El resident ha guanyat les quatre proves disputades i, si demà guanya a Andorra, serà matemàticament campió del món: seria el 18è títol indoor, el 36è comptant les dues disciplines. Una autèntica dictadura.

L'altre protagonista ha estat Adam Raga, que enguany tanca una altra carrera llegendària. Per a ell, el de demà serà el seu "last dance" a Andorra.

Avui divendres han donat espectacle al carrer i demà ho faran al Poliesportiu d'Andorra. La prova andorrana del Mundial d'X-Trial arrancarà a les sis de la tarda i es podrà seguir en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad a partir de la segona ronda a dos quarts de vuit.

Informa: Cesc Sanjuan

Imatges: Meritxell Taboada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.