Toni Bou vol igualar el rècord de victòries a Andorra en les noces de plata del Mundial de Trial

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Sant Julià de Lòria celebra aquest cap de setmana 25 anys de la primera visita del Mundial de trial. Unes noces de plata que tornaran a reunir els millors pilots del món i al capdavant de tots, el més llorejat de la història, Toni Bou. Per al resident català, també serà un cap de setmana especial al marge de la competició.

Toni Bou completa aquests dies la posada a punt a la zona de Fontaneda. Un escenari perfecte per preparar la tercera cita del Mundial, aquest cap de setmana a Naturlàndia-la Rabassa. 

Després de guanyar les dues jornades de l´any passat a Andorra, hi arriba motivat i amb confiança. Redorda que "va ser molt positiu" perquè "sempre és molt complicat" endur-se les dues jornades. Ara diu tenir més pressió per la posició al campionat i els nous reglaments, "que fan més complicada la cursa". Vol la victòria aquest cap de setmana i, si no es pot, com a mínim busca un podi.

Aquest 2017 es compleixen 10 anys de la primera victòria a Andorra del pilot amb més corones mundials de la història, 21 en total, 10 a l´aire lliure i 11 indoor. No ha perdut la fam de continuar col·leccionant títols i prefereix un recorregut difícil. 

Dissabte a la tarda Bou inaugurarà el seu espai a Naturlàndia dedicat a formar joves talents. Assegura que "té moltes possibilitats" i que "és un lloc increïble". "Porto moltes hores entrenant i no em canso d'anar-hi, perquè és un lloc molt bonic, amb un nivell espectacular i expectatives molt bones de cara al futur". 

El més gran de la història tindrà un repte més diumenge. Igualar les set victòries del pilot que ha guanyat més vegades a Andorra, el britànic Dougie Lampkin.

Informa: Joan López
Imatge: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.