Torna la Pujada a la Peguera

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Automòbil Club d'Andorra organitzarà després de molts anys la Pujada a la Peguera dissabte 19 d'octubre. Serà en un traçat de tres quilòmetres i mig i comptarà amb 35 inscrits, entre els quals hi haurà el guanyador de la Pujada a Arinsal, Sébastien Jacqmin.

També hi haurà pilots nacionals com Gerard de la Casa, Joan Vinyes i Edgar Montellà. S'introduiran alguns canvis en el reglament i es farà una pujada d'entrenament i cinc de cursa. L'objectiu a mitjà termini és mantenir la prova a Sant Julià de Lòria i sumar-la a d'altres per configurar un campionat d'Andorra de Muntanya.

"És un traçat més curt de l'habitual, molt ràpid i tècnic. Té una novetat molt estranya al sud d'Europa, que és un desnivell pràcticament del 5%. No és l'habitual a Andorra, per tant, la fa molt atractiva. Recuperar una mica tot aquest esperit i aquesta història que té l'automobilisme nacional en forma de campionat. No tan sols una prova a Arinsal, sinó acabar configurant un campionat d'Andorra amb 3, 4 o 5 curses. Seria l'ambició de la junta". 

Toti Sasplugas, secretari general de l'ACA

Informa: Joel Romero

Imatges: Javier Martín

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.