Tot i el valor creixent d'Albicy el MoraBanc no tem de moment que se l'endugui un altre club

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La bona marxa del MoraBanc Andorra a la lliga Endesa ha posat el focus en alguns dels jugadors, com el base francès Andrew Albicy. El club no tem que puguin tocar peces de l´equip.

En un mercat obert com el del bàsquet qualsevol club pot picar a la porta i endur-se algun dels teus jugadors. Els interessants vuit partits de l'equip han fet irrompre al campionat homes com Albicy o Burjanadze. Al MoraBanc creuen que no cal patir de moment, després de només vuit jornades. El general manager del club, Francesc Solana, avança que "els moviments al mercat de jugadors que no estan còmodes es generen al desembre, gener o febrer" i que "no crec que ara haguem de patir per aquestes situacions".

Albicy s´ha convertit en una de les revelacions. El club estava convençut de l´aposta. El francès lidera les estadístiques individuals de la lliga en els apartats d'assistències i recuperacions. Solana no se sorprèn, recorda que a França, les últimes temporades, ja estava al capdavant d'aquestes classificacions i creu que a mesura que conegui millor la lliga com es desenvolupa el joc aquí "encara serà millor".

El francès i Burjanadze tenen dos anys de contracte com Walker, Jelinek i Colom, una fórmula pensada per donar continuïtat a un projecte que aquest any de moment és exitós. A l'equador de la primera volta jugar la Copa és una possibilitat factible però queda camí per arribar-hi. El general manager recorda que l'any passat ja es va arribar a l'última jornada amb possibilitats i espera que es torni a aconseguir "perquè voldrà dir que hem guanyat vuit, nou o deu partits". La propera parada és diumenge a la pista del Fuenlabrada.

Informa: David Domingo
Imatges: Robert Querol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.