Tots els camins porten a Roma

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cita històrica per a l'atletisme andorrà. Nahuel Carabaña disputarà aquest dilluns a les 10 de la nit la final dels 3.000 metres obstacles del Campionat d'Europa a Roma.

Hores abans l'atleta fa recuperació després de classificar-se en sisena posició en l'eliminatòria més ràpida. Es troba preparat i amb ganes per intentar aconseguir la primera medalla europea sènior de la història del país. El seu entrenador Kevin Poulet creu que serà una cursa lenta. "Dubto molt que siguin com les sèries, no crec que siguin tan ràpids. Estaran al voltant dels 8'26'' o 8'27'' corrent l'últim i a 2'40'' que és on hem d'estar atents per córrer".

En aquest sentit, remarca que en l'últim quilòmetre s'ho jugaran tot i opina que el "Nahuel estarà entre els millors".

La trajectòria de Nahuel Carabaña

La progressió de l'atleta en els 3.000 obstacles ha estat meteòrica els darrers anys. D'ençà el 2019 quan va assolir la medalla de plata als Jocs dels Petits Estats de Montenegro, les alegries s'han sumat una rere l'altra i una de les més grans va ser el 2021 amb el bronze a l'Europeu sub-23 de Tallín, Estònia.

Dos anys més tard va arribar el primer or als Jocs de Malta i mesos més tard es va quedar a només una posició d'entrar en la final del Mundial de Budapest a Hongria.

I enguany la cirereta del pastís amb la final a l'Europeu de Roma. Una fita sense precedents en l'atletisme andorrà que avui pot ampliar-se.

Informa: Héctor Aza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.