Tres esportistes representaran Andorra al Festival Olímpic de la Joventut Europea

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tres esportistes representaran Andorra al Festival Olímpic de la Joventut Europea, que enguany tindrà lloc a Tbilisi, Geòrgia, del 27 de juliol a l´1 d´agost.

Aquest matí s´ha fet la presentació de l´equip a la seu d´un dels patrocinadors principals del Comitè Olímpic Andorrà. La delegació tricolor estarà formada pel judoka Marc Reig, que competirà en el pes de menys de 60 quilos, i les nedadores Laia Rodríguez, que disputarà els 50 i 100 metres lliures, i els 100 metres esquena, i Lea Ricart, que nedarà 5 proves: 50, 100 i 200 metres lliures, i 100 i 200 metres esquena.Laia Rodíguez, nedadora : “És molt important per a mi ja que van els millors d'Europa, de la meva edat. Utilitzaré això com una experiència. Lea Ricart, nedadora: “El més important és fer bones marques i passar-ho bé, gaudir de l'experiència.” Marc Reig, judoka : “Hi ha molt de nivell, hi haurà els millors d'Europa. El que faré és donar-ho tot al primer combat, donar-ho tot de mi mateix i a veure què passa.” Jordi Verdaguer , cap de missió al FOJE : “El que hem de portar nosaltres és el millor que tenim, aquesta és la política des de fa temps del comitè olímpic i els que hi van és perquè s'ho mereixen i perquè ho han lluitat.” Informa: Joan López Imatge: Lluís Dejuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.