Trial per als més petits

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Federació Motociclista ha posat en marxa aquest any cursets d´iniciació al trial. Cada dimarts i dijous la plaça de la Germandat s´omple de menuts que fan les primeres passes amb les dues rodes. L´objectiu és crear una base de pilots i que, a llarg termini, algun pugui disputar el Mundial lauredià.
Tenen entre 4 i 11 anys i alguns van equipats com autèntics professionals. El casc i les proteccions als colzes i els genolls són indispensables. Després, es tracta de donar gas i seguir les instruccions dels monitors. Per a la Federació Motociclista, que organitza la formació amb Jordi Pascuet i Oriol Pi, aquests cursets d´iniciació són una bona manera de detectar talents i de crear una base de pilots. Josep Punti, president de la Federació Motociclista: "No tothom té l'opció de poder tenir una moto i d'aquesta manera ho poden provar. Per a nosaltres és la manera de trobar gent que se'ls doni bé la disciplina i podem aporta'ls-hi una continuitat. Ara són dos mesos que estarem aquí i, a la tardor, setembre i octubre tornarem a fer dos mesos més. Intentarem que aquests que s'han iniciat portar-los a la muntanya i donar continuitat a l'esport del trial que està molt arrelat al país". El trial andorrà pot presumir de tradició i d´una cita amb el Mundial que ja té dues dècades. El proper repte, crear una base de pilots, ja ha començat a rodar.Informa: Joan López Imatge: Sergi Pla
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.