Amb el triomf a la lliga Catalana ACB en el punt de mira

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc deixa enrere la pretemporada amb la disputa de la primera competició oficial, la lliga Catalana ACB. Bàsquet Girona i Barça esperen l'equip de Natxo Lezkano a Tarragona.

Fins ara els resultats no importaven, però Lezkano té clar que amb el primer títol en joc comença l'exigència de guanyar. "Són dos partits de màxima exigència de dos equips que ens trobarem més tard a la lliga ACB. És una competició oficial i anem amb la intenció i la prioritat ja s'apropa més a guanyar que els partits anteriors", afirmava el basc. A més, afegia que ja miraran el resultat final, cosa que fins ara només era un tràmit.

El tècnic té entre cotons Rafa Luz i Kyle Kuric, el jugador que es troba en una fase més endarrerida de preparació. Els partits de la lliga Catalana seran retransmesos per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.

Informa: Sergi Cano

Imatges: Pau Bonastre 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.