Triple corona per a l’UE Santa Coloma

L’Unió Esportiva Santa Coloma ha completat un 2024 de somni amb el trofeu de campió de la Supercopa, després de superar per 2-1 l’Inter d’Escaldes en la final celebrada aquesta nit a l’Estadi Nacional. És el tercer títol consecutiu per als colomencs, després de proclamar-se campions de lliga i Copa la temporada passada.

Pablo Molina ha posat per davant l’equip de Boris Antón al minut 22, després d'interceptar una passada prop de la frontal de l'àrea, i amb l’1-0 s’ha arribat al descans. Un gol d’Alex Llovet al minut 4 de la represa ha equilibrat la balança per a l’Inter amb una centrada per la banda dreta que s'ha enverinat i ha sorprès Juanpe Navarro. Els porters dels dos equips han estat protagonistes en els darrers minuts amb intervencions de mèrit. Díaz ha evitat el gol dels colomencs en una rematada de Molina i, poc després, Juanpe ha estat providencial per evitar el gol de l’escaldenc Rafinha.

El 2-1 definitiu ha arribat a les acaballes del partit, quan Òscar Fernández ha aprofitat de volea una centrada de Bolívar al minut 87 per fer tocar el cel als colomencs.