UE Sant Julià i UE Engordany no podran ascendir la pròxima temporada a la lliga Multisegur 

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Unió Esportiva Sant Julià i Unió Esportiva Engordany podran jugar la temporada vinent a la lliga Unida, però sense possibilitat d'ascens a la màxima categoria. Aquesta serà la sanció del comitè de competició per a tots dos clubs i s'allargarà fins que es posin al dia dels deutes. 

El deute que arrosseguen l'Unió Esportiva Sant Julià i l'Unió Esportiva Engordany amenaça la supervivència de dues entitats històriques del futbol nacional, però no impedirà la seva participació a la pròxima edició de la lliga Unida. Des de la Federació de Futbol s'ha confirmat que tots dos clubs estan inscrits. Això sí, no podran pujar de categoria la pròxima temporada. Una sanció que s'allargarà indefinidament, fins que no es posin al dia del deute que arrosseguen

Aquesta situació deixaria una segona divisió formada, en principi, per set equips. A banda del Sant Julià i l'Engordany, hi prendrien part els filials de l'Atlètic Club Escaldes, Futbol Club Santa Coloma i Unió Esportiva Santa Coloma, i dos clubs més, la Massana i el Ranger's. Aquests dos últims es jugarien la plaça d'ascens directe a la lliga Multisegur i la que dona dret a jugar l'eliminatòria de promoció. 

Una vegada es validin les inscripcions de tots els clubs la federació sortejarà el calendari. 

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA 

 

 

 

 

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.