La UE Santa Coloma continua líder en solitari de la Lliga Nacional

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Avui s'ha disputat la 4a jornada de la Lliga Nacional de futbol. La UE Santa Coloma continua sent líder en solitari, després de superar per 3 a 0 l'Inter Club d'Escaldes. De la seva banda, el Sant Julià li segueix els passos. Avui els de Raül Cañete han superat per 2 a 0 l'Ordino.
Sant Julià i Ordino arribaven al Comunal sense poder fallar.Als 5 minuts, els lauredians han gaudit d'un penal a favor. La pena màxima l'envia Varela al travesser, però el rebuig l'aprofita Manuel Jesús Morlán per fer una tisora que col·loca l'1 a 0.L'Ordino hauria pogut tornar a empatar poc després, Coca, però, estava molt atent.Més tard, Coca havia de tornar a resoldre. El porter tapava forat amb el cos i cedia córner.Serien els lauredians, però, els que gaudirien de l'ocasió més clara. Fabio no espera la pilota i acaba enviant fora a porteria buida. A la segona meitat, el Sant Julià sortia decidit a sentenciar el partit. Centrada des de la dreta i cop de cap de Girau, que marxa per sobre el travesser. Minuts després, sí que arribaria el segon. Enviament de Carlos Israel Pérez des de l'esquerra perquè amb el cap, de nou Morlán, enviï la pilota al fons de la xarxa. Els de Raül Cañete haurien pogut fer el tercer. Servei de banda molt potent que enviava la pilota a l'interior de l'àrea, la rematada, però, marxava alta. Abans del final, nova ocasió per a l'equip lauredià. Pérez es planta sol davant Do Paço, que resol l'1 contra 1. Al final, 2 a 0 per al Sant Julià, que continua buscant el seu lloc a la zona alta de la taula.Informa: Xavi Bonet