La UE Santa Coloma continua una jornada més líder en solitari

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La Unió Esportiva Santa Coloma continua líder en solitari a la lliga de futbol, després de la cinquena jornada. Els colomencs van golejar ahir l´Engordany, per 4 a 0. El Lusitans i el Sant Julià, que tampoc van fallar, comparteixen la segona plaça.

La Unió Esportiva Santa Coloma es va avançar poc després del xiulet inicial en aprofitar una pífia del porter Ivan Donsion, que va deixar la pilota morta a peus de Josep Vall quan intentava rebutjar. El mateix Josep Vall posava el 2 a 0 al marcador en el minut 11 en un córner al segon pal que va rematar de cap, lliure de marcatge. Víctor Bernat sentenciava en el minut 21, després d´una bona acció individual. El 4 a 0 definitiu el feia Eric Triquell de penal al 82.

A tres punts dels colomencs continua una setmana més el Lusitans, que ahir va superar l´Ordino, amb un ajustat 2 a 1 a Aixovall. Els dos gols del Lusitans van arribar en dos serveis de córner. El primer  obra de Pedro Muñoz en el minut 25 i el segon, de Bruninho, en el 61. Ja en el temps afegit, Nuno Miguel da Silva va fer el definitiu 2 a 1.

Empatat amb el Lusitans a la segona plaça es manté el Sant Julià, que ahir va superar l´Inter d´Escaldes per 0 a 3. Kiko Girau avançava els lauredians al minut 9 amb un xut des de fora de l´àrea. Fabio va fer el segon al 29 amb una bona acció personal. La sentència arribava poc abans del descans, amb un gol d´Ivan Vigo que deixava el 3 a 0 definitiu.

I tampoc va fallar ahir el campió. El Futbol Club Santa Coloma es va desfer de l´Encamp amb un marcador idèntic, 0 a 3. Marc Pujol va avançar els de Richard Imbernón al minut 39 de falta i amb l´avantatge mínim es va arribar al descans. Ja a les acaballes del partit, Cristian va dictar sentència amb dues dianes. La primera, al minut 70 i la segona, ja en el temps afegit.

Informa: Joan López   Locució: Andrés González-Nandín

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.