L'UE Santa Coloma ho donarà tot contra el Daugava Rigas letó per entrar al play-off

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Unió Esportiva Santa Coloma ja coneix el camí a Europa. Els colomencs buscaran superar la tercera ronda de l'Europa League i fer-se un lloc al play-off.

Els de Boris Antón són l'únic equip andorrà en vida en competició europea. Aquest dijous disputaran a l'Estadi Nacional l'anada de la tercera ronda de l'Europa League davant el Daugava Rigas letó. La tornada serà el dimecres 14 d'agost.

En cas de superar l'eliminatòria, els colomencs entraran al play-off per ser a la fase de grups de la segona competició europea. S'hi enfrontaran al guanyador de l'eliminatòria entre l'Slovan Bratislava eslovac i l'APOEL de Nicòsia, dos equips de renom internacional.

Tot canviaria en cas de no superar l'eliminatòria davant els letons ja que passarien a jugar el play-off de la Conference League. Aquí, jugarien contra el guanyador entre el Víkingur Reykjavík i el Flora de Tallinn. L'anada seria fora de casa el 22 o el 23 d'agost i la tornada al Nacional, el 29 o el 30.

Informa: Héctor Aza

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.