L'UE Santa Coloma torna a la feina sense descans

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Unió Esportiva Santa Coloma ha tornat a la feina després de tancar l'aventura europea i sense gairebé temps per descansar. Entre les cares noves dels groc-i-negres destaca l'extricolor David Martín.

Les paraules del president i de l'entrenador al grup van tancar el primer entrenament a Borda Mateu, després de completar el trajecte més llarg fet per cap equip andorrà en competicions europeees.

Després d'encadenar la Champions, l'Europa League i la Conference, l'Unió Esportiva Santa Coloma arrenca la nova temporada sense descans.

"Estem intentant trobar solucions. Quan parles amb els professionals de la matèria et diuen que no hi ha cap més solució que tenir paciència, deixar que els jugadors tornin a entrar en ritme de competició i, sobretot, intentar aprofitar tota aquesta càrrega física que han sigut els dos mesos de competicions europees perquè sigui positiu per a l'inici del campionat."

Borís Antón, entrenador UE Santa Coloma

Els colomencs seran per primera vegada l'equip a batre i hauran de gestionar una pressió afegida.

"També hem de ser conscients que els rivals també juguen i que s'estan fent projectes molt bons a la lliga andorrana. Hi ha molt bons cossos tècnics i molt bones plantilles, amb jugadors espectaculars, i sabem que serà molt complicat repetir el que vam aconseguir la temporada passada"

Borís Antón, entrenador UE Santa Coloma

Han arribat quatre jugadors més per reforçar el nou projecte, entre ells l'extrem David Martín, que va viure dos ascensos amb l'Andorra i que les dues darreres temporades ha jugat amb l'Algesires a primera federació.

"Em va sorgir l'oportunitat de tornar al país i feliç. Com dic sempre, he sigut feliç aquí. És cert que és una altra lliga i ara toca conèixer com és, la veritat és que tenia moltes ganes de tornar aquí."

David Martín, jugador UE Santa Coloma

Per a les cares noves serà sens dubte una pretemporada atípica, amb tot just una setmana d'entrenaments i un amistós abans de començar la lliga.

Informa: Joan López

Imatges: David Moreno

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.