Un Lluís Marín més en forma que mai aspira al top 10 en Copa del Món

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Lluís Marín es prepara per obrir una temporada il·lusionant. El surfista de neu ha dit avui que es troba físicament millor que mai i amb confiança per fer un pas endavant en una Copa del Món que tindrà un calendari format per nou proves. El tret de sortida, si ho permet la neu, arribarà el 12 de desembre a l'estació austríaca de Montafon.

Amb 27 anys acabats de fer, Lluís Marín afronta una nova temporada entre els millors especialistes del boarder cross mundial amb el repte de fer un pas endavant.

El treball físic amb el responsable de la FAE, Matt Dickens, i un calendari il·lusionant de Copa del Món, que enguany estarà formada per 9 proves, fan que el primer espasa nacional dels esports blancs sigui optimista. "Crec que estic més en forma que mai, he evolucionat molt", ha dit. Per això "creiem que és hora de fer un pas endavant i estar en el top 10".

Amb permís de la neu, Marín obrirà el curs el 12 de desembre a l´estació austríaca de Montafon. L´altra integrant de l´equip de boarder cross de la FAE, Maeva Estévez, es recupera d´una intervenció a l´espatlla i s´haurà d'esperar fins al gener per tornar a la competició. Ha explicat que "vist el meu estat físic, que ha estat més baix aquesta pretemporada, serà més difícil poder fer un pas endavant, però l'objectiu és fer-lo".

Els bons resultats de Marín no han ajudat a crear escola i la federació treballa per omplir el buit que hi ha al darrere. Amb aquest objectiu, els dos membres de l´equip nacional faran diferents campus amb la base dels esquí clubs.

Informa: Joan López Imatge: Robert Queol

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.