Un MoraBanc Andorra a l'alça vol sorprendre el totpoderós Reial Madrid

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Com en el segon partit dels play-off de la temporada passada, el MoraBanc Andorra aspira a sorprendre el Reial Madrid i aconseguir una victòria sonada. Els madridistes arriben amb només una derrota en divuit jornades i encara no han perdut fora a la lliga. L'Andorra vol tornar a ser tot rauxa a casa.

Els blancs han fet entrenament previ al Poliesportiu. Pablo Laso i els seus van arribar a les set del matí de divendres després de perdre a Moscou en l'Eurolliga. Cansament acumulat, però el líder de la lliga és el favorit sempre.

El MoraBanc arriba amb confiança després de superar el Barça i el Fuenlabrada. Ha deixat enrere un sotrac que l'entrenador creu que en bona part van condicionar les lesions. L'equip té una nova arma contra Tavares, Felipe i companyia. Colton Iverson està a disposició, però està clar que li falta rodatge.

Arriba un dels partits especials de la temporada, que tindrà una de les imatges del dia en una acció a la graderia. Una muralla humana contra el càncer organitzada en col·laboració amb Assandca. El duel arrenca a les set de la tarda, retransmès en directe per Ràdio Nacional i Andorradifusió.ad.

Informa: David Domingo
Imatges: Carla Sales

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.