Un perímetre de luxe per a un River que aspira a tot

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Bàsquet Club River Andorra continua el compte enrere per al debut a la lliga d´aquest dissabte a la pista de l´Ourense, amb un equip que va encaixant les peces noves. Tothom ha destacat que els de Joan Peñarroya presentaran un dels millors perímetres de la categoria.

Tres dels jugadors exteriors del River tenen passat ACB. Un perímetre de luxe que augura una gran capacitat anotadora aquesta temporada. David Navarro, procedent del Valladolid, és un jugador força versàtil, que pot assumir funcions de director de joc, d´escorta o aler. L´altre reforç arribat aquest estiu és Asier Zengotitabengoa, que la temporada passada es va confirmar com un dels millors tiradors de la LEB amb el Leyma Corunya. Al costat de Navarro i Asier, el River ha retingut el jugador més valuós de la temporada passada, el badaloní Marc Blanch, espectacle a la pista i tota una garantia de cara a cistella. Completa el joc exterior un Pablo Sánchez que arrenca la quarta campanya al Poliesportiu convertit en un referent dins i fora de la pista. 4 canoners als quals encara s´ha d´afegir la pólvora de jugadors tan anotadors com els bases Schreiner i Eric Sánchez o els alers pivots Green i Trias. Al nou River no li faltarà artilleria.

Informa: Joan López   Imatge: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.