Pòquer andorrà a la propera edició del Dakar

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

A mes i mig de l´inici del Dakar, Andorra ha tancat la nòmina de participants. Aquesta 37ena edició promet emocions fortes. Per primera vegada un andorrà competirà amb un equip oficial en la categoria de motos. D´altra banda, Albert Llovera ha aconseguit tancar la participació en el darrer sospir. Ho farà a bord d´un camió. Per últim, Jordi Ginesta no podia faltar a la cita. Malgrat l´ensurt del 2015, estarà per 25ena vegada a la línia de sortida.

Albert Llovera ha estat l´últim a pujar al tren. El pilot andorrà podrà intentar repetir la gesta de l´any passat, on malgrat les dificultats va aconseguir completar el ral·li gairebé de manera heroica. Aquesta vegada ho farà al volant d´aquest camió. Noves emocions en el quart Dakar per Llovera. Emocions fortes promet Cristian España. Per Andorra serà tot un luxe comptar per primera vegada amb un pilot oficial a la categoria de motos, la més espectacular i dura del raid ideat per Thierry Sabine. España espera no pagar la inexperiència i aquests dies prepara especialment l´orientació, el factor més diferenciador del Dakar respecte de les altres competicions.

Menys maldecaps, en aquest sentit, tindrà Jordi Ginesta, el mecànic i pilot participarà per 25ena vegada al Dakar. Ho farà un altre cop amb un camió d´assistència. L´ensurt del 2015, quan va haver d´abandonar per una fractura en una vertebrà, no ha estat impediment per tornar a posar-se al volant. Per últim, Andorra també estarà molt pendent de les evolucions del resident predilecte en la categoria de cotxes. Amb aquesta espectacular màquina Cyril Despres intentarà millorar el lloc 21 aconseguit al 2015. 556 competidors de 60 nacionalitats participaran al Dakar. La sortida, el 2 de gener a Buenos Aires.

Informa: Cesc Sanjuan Locució: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.